Твоят изчерпателен списък за приготвяне на багаж на път за морето

Лятната ваканция на морето е един от най-добрите начини да прекараш семейна почивка. Жалко, че трябва да приготвяш багаж, преди да заминеш! Знаем. Опаковането не е лесно. Ето защо събрахме този изчерпателен семеен списък за лятната ти почивка – така че никога няма да забравиш нещо важно отново.

Виж още
13 култови реплики от филма „С деца на море“

Любим филм от детството на днешните родители – „С деца на море“ по сценарий на братя Мормареви. Да си припомним някои от култовите реплики в него с усмивка и малко носталгия

Виж още
9 книги, които да прочетем това лято на плажа

Лятната почивка чука на вратата! А какво е една добра ваканция без добро плажно четиво? Избрахме за теб 9 от най- добрите романа, излезли през последната година, които можеш да прелистваш докато събираш тен това лято.

Виж още
Заведенията, които да посетим ако почиваме в Синеморец [Част I-ва]

Почти винаги, когато настаняваме нашите гости, получаваме един и същи въпрос:  Може ли да ни препоръчате хубаво място за обяд или вечеря?

Виж още
7 плажа, които да посетиш ако почиваш в Синеморец

На почивка си в Синеморец? Защо не използваш времето да обиколиш района и да посетиш някои нови плажове? В следващите редове сме събрали 7 плажа, които си струва да посетиш ако си в Синеморец. 

Виж още