Почти винаги, когато настаняваме нашите гости, получаваме един и същи въпрос:  Може ли да ни препоръчате хубаво място за обяд или вечеря?
Именно затова решихме да създадем този изчерпателен списък на доказалите се заведения в Синеморец и района.
В първата му част ти представяме кратко ревю на най- близките заведения до Sea Life – тези на плаж „Бутамята“.


Пицария ,,Куцата медуза”
Започваме с небезизвестната пицария, която няма как да пропуснете ако слизате към плажа.
Куцата медуза е първото заведение на ивица, което отдавна стана известно със закачливия си винил: „Ц*ц* има по целия плаж, пици има само при нас!“ . Маркетинг на високо ниво.
И именно акцентът в Куцата медуза са пиците на пещ. Изборът е изключително голям, но ако решите да пропуснете пицата (голяма грешка)- има и други алтернативи в менюто.
Независимо дали ще хапнете на сянка в заведението или ще вземете за плажа, едно е сигурно- няма да сбъркате с Куцата медуза!

Бар „Butterfly“
Продължавайки разходката си по централния плаж на Синеморец, стигаме до лилаво-бяло заведение, носещо името “Butterfly”. Обграден с мноого цветя и зеленина, барът определено е място, създавано с внимание към детайлите.
В “Butterfly” без проблем може да прекараш цял ден. Барът предлага богато меню- сутрин започваш с кафе, продължаваш със свеж обяд и завършваш с коктейли на плажа.
Плюс, че имат открит фитнес и страхотни шатри на плажа.  Определено едно от любимите ни места в Синеморец!

Ресторант „Бели Пясъци“
Ресторант „Бели пясъци“ несъмнено предлага нещо, което е трудно да се намери в повечето от заведенията на плажа- вкусна храна! Салати, риба и готвено всеки ден- какво друго му трябва на човек?
Ако не искаш да рискуваш с храната си, силно препоръчваме да пробваш обяда в Белите пясъци.

Бар ,,Йо’’
Последното заведение на „Бутамята“ и може би най- уединеното е именно бар „Йо“. В „Йо“ предлагат готина музика, вкусна храна и супер мохито- какво друго му трябва на човек?
Спокойно може да се излежаваш цял ден на бара и пак няма да е достатъчно!
П.С. Ако си стигнал до този край на Бутамята, не пропускай да се разходиш до плаж „Липите“.  За да стигнете до него трябва да походите около 20 минути по пътечка, която започва от южния край на плаж Бутамята. Заслужава си!

Очаквай скоро и втора част на препоръчаните от нас заведения в района. Този път във вътрешността на Синеморец!